This is it!

Hej

Så det här är liksom det, nu tar jag tag i det som alla andra har hållt på med i flera år, jag bloggar lite.
Jag har kollat runt lite grann och utforskat hur det första blogginlägget brukar se ut, för att kunna göra ett så bra första inlägg som möjligt. Vad jag kommit fram till är att många, de jag varit och kollat på ofta skriver om vad bloggen kommer att handla om... några exempel:

"Välkommna till min nya blogg! I denna blogg kommer ni att få läsa om mig, mitt liv och andra ytterst väsentliga saker." - elinheterhon.blogg.se

"Äntligen är den här, den efterlängtade bloggen!

Vi är tre tjejer som bor i Umeå på de ökända studentgehttot Ålidhem. Vi kommer att blogga om våran kullenariska förmågor, allmänt våra studentliv och våra tre olika stilar." - enfyrafortre.blogg.se

Så då kanske ni tror att jag kommer att skriva vad min blogg kommer att handla om. Och det kan jag väl göra, men jag bör varna er, för det kommer inte säga er så mycket... men håll i er för här kommer den:

Min blogg kommer att handla om allt och ingenting, jag kommer balbla om sådant som jag tycker är intressant och ointressant, sådant som fångra mitt intresse, det jag lägger fokus på, det jag lägger på minnet, alltså det som jag tar in med min perception, som jag skulle säga om jag var på psykologiklassen :)

Men jag skulle kunna säga vad jag håller på med mest hela dagarna för det kommer antagligen hamna en del sådana grejer på denna sida.

Jag spelar Handboll i HK Drott, kan säga att vi nu har tre matcher kvar plus en DM - final! Sedan pluggar jag Idrottsvetenskapligtprogram på Högskolan i Halmstad, där vi just nu läser idrottspsykologi. Jag kommer från Piteå och jag älskar musik, film och böcker! Just nu är jag i valet och kvalet över att köpa en gitarr! En Levin, vet inte om det säger någon så mycket men det är en nybörjar gitarr så inget att skryta med!

Hade gott

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0