Vända trenden

Har inte precis fyllt bloggen med uppåt inlägg på senaste tiden. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu när det stora arbetet lämnas in imorgon.

Jag har visualiserat ett mycket lyckat resultat inför morgondagen vilket antagligen kommer leda till en uppfyllande profetia!

Helgen ska fyllas med trevliga aktiviteter och inte bara plugg och min lilla bistra trötta uppsyn ska ändrad till en mera uppåt och pigg en!


Som om det inte räckte nu...

Så förlorade Luleå också, hittade dock min cykel inte stulen bara glömd..

Plugg hela helgen ensam i q-huset bättre helger har man sett fram emot för hoppningsvis avslutas den på ett trevligt sätt på pio med middag med härliga vänner men det beror nog mest på mig själv och hur långt jag hunnit i ämnesfördjupningen.. Men ja tänker att om jag hunnit klart 3c imorgon och sedan kör på med leadership i 3 dar så har jag en dag på mig att fina till och göra pp... Det får våra planen...

All uppmuntran från folk uppmuntras :-)


En fläck på en vit tapet

Idag har som inget hänt känns det som för jag har varit i nån sorts dvala som inte direkt har varit lugn men jag har jämnt mig isolerad. Vet inte riktigt vad som ingick i dagen och vad som sedan hände med den.

En sak vet jag fick mer än jag trodde att jag skulle få gjort på uppsatsen idag! Yey!


Bajs

Jaha så datorn som jag trodde löst sig igår visade sig inte vara löst vilket resulterar i tjorv och tydligen en jävla massa annan skit som inte har något med det att göra..

Som tur är så har jag i alla fall lämnat lite av skiten bakom mig till imorgon när jag måste prata med snubbarna på affärn...

För att muntra upp stämmningen kan jag säga att båda mina lag förlorade..


Datorer och annan skitelektronik

Så var det dags igen.. Tappade datorn i golvet, standard lika standard som den panik som sedan kommer när set visar sig att datorn vill göra systemåterställning... Back-up på uppsatsen?? Nej..

Som tur var så fungerade den klassiska starta om datorn strategin så när datorn återigen fungerade så tappade jag telefonen i golvet... LYSANDE ELEKTRONIKDAG IDAG!


Ärligt talat

Jag tycker att ärligt är svårt, inte direkt frågan om man ska vara ärlig eller inte men snarare var är gränsen mellan ärlig och dum? Jag är less på folk som helt sonika kan säga saker hur elakt som helst och sedan amen du kan inte bli sur för jag var ju bara ärlig.. Något som man i big brother är riktigt duktig på att göra, men det är fler ställen än där man ser det!

Ja det är bra att du var ärlig you go girl!... Men jag tycker inte att du ska vara särskilt stolt över det för var du ärlig och gjorde någon ledsen är det då något man ska vara stolt över?

Jag tycker konsten är att vara ärlig men säga det på ett bra och konstruktivt sätt! Att bara säga rakt ut saker som är jobbiga att höra aa det är svårt men svårare och mer eftersträvande är ändå att vara ärlig men också ger något tillbaka till den man är ärlig mot eller inte fokuserar på det dåliga med det utan väljer att gå vidare. Ett exempel på det första någon provar en tröja och ser tjock ut i den, enkelt men inte så jävla smart att säga är att du ser så jäka tjock ut i den tröjan!!! Ett smartare sätt att vara ärlig är att säga Nä den där tröjan passade du inte i vi hittar en annan bättre istället, eller nä den där tröjan var inget för dig. Frågar personen sedan varför passar jag inte i den kan man säga som det är: Nää du ser bara mycket större ut än vad du är i den och sedan gå vidare. Tror att alla skulle uppskatta det bättre.

Är det något man stör sig på hos en vän exempelvis att den inte städer ärligt skulle vara att säga Fan vad äckligt du är som aldrig städar här är skitäkligt! Känns ju jättekul att ta tag i städningen nu. Att istället säga du jag tror att det skulle sitta fint att städa undan lite här är ju ett också ärligt men personen ifråga känner sig inte som ett kräk!

Med detta vill jag säga att ärlighet inte handlar om att vara dum eller säga vad som helst på vilket sätt som helst och tro att det är ok bara för att man ärlig!

Om ärlighet ska vara något man eftersträvar ska det enligt mig följa med ett bra sätt att utrycka sig på!


Semesterdax

Så var det dax igen!
Ännu en semester, imorgon rullar tåget till Köpenhamn!
En dag på ströget och allt det andra danska gör jag!
För att avsluta kvällen på stora Vega och thåström!

Som det är just nu så är det mest pluggande i mitt liv annars och det är inte så spännande att berätta om.

Dagen startar med frukost, vandra till bibblan vänta in alla köpa en kaffe eller te, dricka kaffet värma matlåda äta matlåda och sedan är det eftermiddag en och en droppar av jag sitter kvar. Det man hoppas händer mellan dessa pauser av mat och dryck är att något produceras!

Lite mer spännande är det om man berättar om vilka människor som sitter på bibblan! Vi har konstiga killen, ekonomerna med flera! Skulle ta ett att beskriva dem, men konstiga killen är alltid på bibblan och sitter med snygga tjejer, ekonomerna (vi tror att de är ekonomer på grund av hur de är klädda, de böcker de har och de ämnen de pratar om) är bara jobbiga pratar högt om fjantiga saker!

Det är hur plugget ser ut!

Peace


Skidskytte VM

Det har varit en så himla skön helg för min del! Åkt till Jönköping och umgåtts med Erika mfl.

Tänkte dela med mig av en liten anekdot, så anledningen till att jag åkte till Erika var förutom att träffa henne att delta på hennes inflyttningsfest. Som så många andra fester begav vi oss in till staden för att dansa och som på så många andra ställen har de ett inträde.
Alla står i kön att få betala men jag hör aldrig något pris, jag är sist i kön och eftersom jag har en app för att få lite koll på mina inköp frågar jag killen i entrén:
- jaha och vad drar du från mitt kort idag då? Med ett leende på läpparna, ett leende som snart skulle suddas ut..
Han svarar:
-180 kronor kostar det idag. Var på mitt svar blir
- ja det var dyrt men mer kan jag inte göra då mina vänner redan har lämnat in jackorna!
Ja tänker jag kul kan man ha i alla fall, what's done is done..kul hade jag men sedan blev jag också hjärntvättad det var så dåligt sen kosta ölen 70 spänn med (Falcon flaska 33cl!!!) tur att ja var med bra folk :)

Idag har jag sett Vasaloppet och skidskytte vm! So nice! Sedan promenad och HFLCAB diet till middag, inte hört talas om den? Den slår snart!
Pluggat har jag med hunnit med och nu avslutar jag kvällen med att läsa ett kapitel i 1984 ska bli spännande

Sov gott


RSS 2.0