Det finns olika nivåer på att slappa!

Så nu innan jag kommer att åka så har jag lite tid att döda..

Igår och idag har större delen av tiden spenderats till att ligga i soffan, in fact så har jag legat så mycket i soffan att jag har fått ont i ryggen!
Illa tur var att jag mot slutet av dagen tog mig på träningen phew! Det räddade dagen lite..

Men imorgon ska jag skärpa mig, jag lovar!

Må och Lev

Conspiracy theory

Igår drog jag och min vän upp värsta konspirations teorin!

Men jag ska ta allting från början!
Igår så var det äntligen dags att lämna in uppsatsen och jag hade precis skaffat premium på mobilen när jag går från bibblan lycklig över att kunna lyssna på alla min underbara spelningslistor på spotify när jag ser en skylt!

Under mitt första ögonkast av bilden reagerade jag inte på den, sådana här skyltar ser man ju överallt, men så läste jag lite noggrannare och upptäkte att det annars alltid förekommande ejet inte var där! Jag måste visa skyllten!


Så när jag upptäkt denna skillnad tänkte jag! Kung nu måste alltså rökare söka efter denna skyllt för att få röka och och vi icke rökrare slipper som tidigare söka efter rökning förbjudet skyltar för att få andas!

Men sedan la jag över detta med.. låt oss kalla henne Karolina (det här är ju ungefär lika stort som pelikan fallet så jag vill inte riskera något). Tydligen är det så att om svenskarna fortsätter att sluta röka i samma takt som vi gör idag så kommer Sverige vara rökfritt 2028!!

Vi har alla sett dokumentärerna där de delar ut cigaretter för att ungar ska bli beroende i u-länder för att nämna ett exempel.

Teorin är allså att något stort tobaksbolag har satt upp denna skylt för att informera oss svenskar att trots att det är ohygligt ohälsosamt och dåligt för dig att röka så är det fortfarande tillåtet! Med undermeningen "Så gör det"

Väldigt läskigt!!
Min fråga är helt enkelt hur många liv gick till spillo för att få upp denna skylt, hur mycket mer skit kommer man hitta när man gräver vidare i denna fråga!

Det var allt för mig!
Må och Lev

Förberedelser!

De närmaste veckorna kommer att läggas till förberedelser och att göra att göra saker...
De mesta förberedelser leder till att jag åker till Korea och pluggar.. Hur bra är det på en skala??

Asså att åka är ju super...

Men att spedera drygt två veckor (mer egentligen eftersom jag redan har fixat och donat för det hela denna vecka med och lite till) kommer inte dirket att ta bort uppmärksamheten från det nervösa utan snarare öka det..

Missförstå mig rätt.. jag skulle aldrig inte vilja vara nervös, för jag skulle ta det som att jag inte ville åka och att jag inte hade förväntningar för det...

Men hur ska jag kunna sova??

Må och Lev

Intensiv vecka

Trots att jag inte har någon dirket skola att tänka på så har veckan varit väldigt intensiv!
Sprungit mellan massa bra vänner och hela veckan, guu vad trevligt, tror inte jag haft så här häktiskt schema sedan jag började plugga!

Men trevligt har det varit!

Igår var sista dagen som jag fick besöka min favorit lägenhet i Halmstad!! Det var lite små sorgligt!

Idag har jag spenderat hela dagen till att spela boule jag och fröken Elmertoft mot bröderna halén en jämn kamp in i det sista, men vi visade att tjejerna var bäst när det gällde och ställningen blev 4-3 tål att sägas att det från början var bäst av tre (2-1) till mitt lag sedan bäst av fem (3-2) och sedan skulle det var först till fem, men det är en dag imorgon med som man brukar säga!

Min morgon dag hoppas jag att jag får gjort en massa saker :)
Så slipper jag göra dem någon annan dag!!

Nu ska jag göra mig klar och sov, och kanske läsa lite, har kommit igång med boken jag läser och har insett att den är rätt spännande! Längtar redan tills jag får börja med en ny, jag ligger lite i lä med läsningen när jag pluggar är så mycket annat man måste läsa då..

I alla fall vad har jag lärt mig av dagen?? Boule är roligare än jag trodde!!

Må och Lev

It must have been love

Så ringde till mitt internetbolag idag... alltid lika spännande!

Tror aldrig mer att jag kommer kunna lyssna på it must have been love...

Vet inte hur jag ska kunna beskriva denna upplevelse och sitter på bibblan nu och känner inte att det är gynnande för min kreativa sida..

Målet med dagen?? Att reducera stora delar av min att göra lista...
Och hur går det... Så där..

Det löser sig!

Må och Lev

I Halmstad sen en tid tillbaka

Så efter att ha spenderat jul och ny år i Piteå är jag nu tillbaka i Halmstad!
Och saker och ting verkar reda upp sig! C-uppsatsen är typ klar fixar med det sista till Korea och det verkar lösa sig, är dock lite halv orolig eftersom jag inte haft värst mycket kontakt med dem och jag vet inte om de har fått breven och det jag har skickat till dem!!

Men tror att allt är rätt, och skulle det inte vara det så tror jag att det kommer att lösa sig :)

Ikväll ska jag på 90 tals fest, och sverige spelar handbolls VM svårt att hinna med allt! Men jag är ju en multitasking woman :P

Må och Lev

Skräck!

Tandläkare är en sån här universal grej att vara rädd för.. det är ju inte som blommor tillexempel..
Jag har ofta funderat vad detta beror på..

Kan det vara det här ljudet som borren gör, kan det vara att det är läskiga gubbar, kan det vara att det gör ont... känner aldrig att jag har varit i närheten av lösningen på denna gåta!

Och inte trodde jag att jag skulle få svaret när jag satt på toaletten och gjorde vad man gör på toaletten..

När jag läste det så var det självklart! Hur kommer det sig att jag inte vetat om detta tidigare!

Varför är det då på detta viset?
Jo, det är nämligen så att det var en tandläkare som uppfann den första elektriskastolen och när man sitter där hos tandläkaren är det inte så att det känns som om man är fast, lite som i en elektiskstol!!

Så där har ni det! Elektriskastolen! Därför är det så många i vår värld som är rädd för tandläkaren ;)
På tal om tandläkare så har vår vän eddie talat om tandläkare på sitt eget lilla sätt och ger sina egna teorier om varför vi är rädda.. Länkar det så blir det en lättsammare avslutning på ett inlägg med ett så tungt ämne!

Må och Lev


Nyheterna

Var det någon mer än jag som såg nyheterna på tv4 igår?
Lätt en av de roligaste nyhetsrapporteringarna i år, och jag tror att det kommer att bli svår slaget!
Hur ofta är det egentligen nyheterna är roligt?
Men igår :D

För er som inte såg detta inslag så har det gjorts en undersökning om vilka ställen i utlandet som de flesta får magsjuka eller salmonella. Där olika länder rangordnandes, värsta var Indien sedan Thailand och trea var Egypten! Innehållet i sig var kanske inte det roligaste, men när de presenterade varje land så hade de ett ljud av någon som spydde efter, hur tänkte dom när dom la in det??

Vet inte vad resten av nyheterna handla om... men asså jaa..

Halmstad på måndag!

Må och Lev

Nyårsdagen..?

Så idag är det nyårsadagen, första dagen på året!
Det man kan säga om nyårsdagen är att det blivit en allmän bakisdag, på ungefär samma sätt som en allmän flaggdag.. Visste ni tillexempel att idag är den dag på året som det är som mest aktivitet på din lokala pizzeria? Ingen annan dag på året äts det så mycket pizza!

Även om alla inte druckit mycket alkohol så är hela landet i någonslags dvala! Kanske har folk druckit så mycket så att de kan inte vara så bakis som de borde så det delas ut på hela befolkningen. Tydligen var det som ingen som var och handlade innan kl 12... inte ens stammisarna, gubben med korvsnärten, kvinnan som köper två aftonbladet och en expressen och gubben som köper en tidning av varje och sedan kommer in lite senare för att köpa lunchen ingen var där! När jag började klockan 16 var de enda inhandlingar om skedde lite pizza tillbehör och massa godis och chips!

Jag tycker att det är lite komiskt det här!

Jag tror nämligen att de flesta önskar att nästa år ska bli, beroende på hur året har varit, lika bra eller bättre än det som vart! Man hoppas på ett bra år helt enkelt! Vissa sätter löften, andra hoppas bara någonstans inerst inne eller nått...

Då känns det så fel att börja året framför soffan och i många fall illamående!
Det är ju liksom att visa att första dagen på året lever då inte upp till förväntingarna! Tur för oss att det inte är en sprint för då hade det varit över och det enda vi hade gjort var pilla naveln, se Ivanhoe och käka pizza!

Det som känns underligt är ju att om man hoppas på ett bra år känns det ju som man vill komma igång med en kickstart och liksom göra massa grejer som kan göra det till ett bra år, bjuda på mat, träna, börja äta nyttigt.. beroende på vad målet är liksom...

Helt enkelt en myskodag det här!

Det enda som möjligen kan vara bra med denna start  är att man sänker förväntingarna... jaha piss år det här hittills... finns liksom bara en väg kvar och det är uppåt efter en sådan här start!

Själv började jag året med en härlig promenad i kylan, kräftor, västerbottenpaj, Ivanhoe, jobb, ost och kex och Die Hard!

Med det här vill jag bara önska god fortsättning!

Må och Lev

RSS 2.0