I väntan på handbollsmöte

Äter middag innan träning och handbollsmöte! Ska bli spännande och höra vilka planer som finns!

Ska bli härligt att komma igång med träningen på riktigt igen!

Tenta redan på måndag kan jag meddela, vad har vi gjort för att förtjäna detta??

Jaja det kommer lösa sig:)

Må och Lev

Tillbaka i Halmstad

För er som inte märkt det så befinner jag mig inte längre i Piteå utan har gjort resa ner till Halmstad igen, som gick mycket bra.

Mycket har hunnits med, jag har packat och donat, och nollat, det enda som inte hunnits med, nästan är bloggen, men förhoppningsvis ska det blir bättring på det nu!

Just nu väntar jag på att fara till första föreläsningen för året... tenta redan på en vecka så det är fullfart som gäller! Ska bli bra att komma tillbaka till det vanliga!

Ikväll är det handbollsmöte, men innan allt börjar ska jag plugga lite tänkte jag!
Mål för året är också att det ska bli lite intressantare att läsa detta... hur jag ska lyckas med det  vet jag inte... Over and out!

Må och Lev

Nedräkningen har börjat!

Nu har jag bara 2 dagar kvar att arbeta, sedan bär det av till Halmstad på söndag! Framme måndag förmiddag ska bli himla skoj att träffa allt Halmstadfolk igen!

Men först är det rolig tid här i Pite kvar, Fredag surstömmningsfest med jobbet och på Lördag ska det bli skoj med tjejerna! Och sedan tyvärr säga adjö till massa folk! Men det ska bli himla trevligt!

Det som kommer att bli det värsta är att jag måste packa och efter att ha fyllt år och hittat massa trevliga grejer på stan och hos min mormor och morfar som har rensant bort en massa eftersom de flyttat till en lägenhet! Eftersom mina resväskor var proppfulla när jag for upp, kommer det inte att bli bättre när jag är påväg ner igen!! Gaaah

Men nu har jag ett alfapet och mitt skafferi kommer alltid vara fyllt med te och skorpor, så med detta vill jag ha sagt att te och alfapetskväller kommer bli ett måste!! :D

Klipptid imorgon! :D och shopping med kusen!

Må och Lev

Sommar blogga...

Jaa vad kan man säga om det inte min grej riktigt...
Men nu är det snart höst så då kanske jag kommer att bättra mig...just nu sätter jag mig vid datorn och känner nääääää och då ids jag helt inte ägna mig åt detta!!

Tåg resan till Halmstad är nu bokad så nu ska jag bara ladda för en stunds tågresande men först står lite schlager och jobb och annat skoj på schemat här i pite!!

Må och Lev

Slut på helgen!

Hade finfrämmande i helgen och fullt upp hela tiden! Men jag har i alla fall haft skit trevligt! Med besök på storforsen, utgång, beach, och shopping!

Hoppas att alla känner som jag!

Må och Lev

RSS 2.0