Vallborgs!

Så jag hoppas att alla har kommit ihåg att gratta vår käre konung! Jag var precis förbi som snabbast, men kunde inte stanna på festen... ni vet annat för mig!!

Innan något annat sägs så akta er för häxor och sådant idag!!

Vad ska jag mer säga, jo typ sommarvärme här nere, så nu är jag på väg ut och plugga anatomi och bränna lite dökött!! ;P

Må och Lev

En sån där dag, ni vet..

Nu bärjar det närma sig valborg och första maj... vilket betyder att även min hemfärd närmar sig, vilket också har lett till att jag längtar hem, mer än vanligt...

Började fundera på det och folk(mormor, och mormor har alltid rätt, det vet alla som träffat min mormor!) jag pratat med håller med..

När jag var i spanien längtade jag inte hem förrän de sista veckorna, i julas när det närmade sig andra advent...
Sedan när Fanny och jag var i Madrid började vi inte bråka förrän sista dagen...

Det jag undrar nu är, vad beror det på??

Kan det var så att man ställer in sig på att vara på ett ställe och göra en viss sak en viss period och när perioden är slut så orkar man inte riktigt hålla ut??

Ja, jag vet inte!!!

Vad jag vet är att det är underbart väder, och jag har varit ute och sprungit i värmen och det gassade på ordentligt!!
Nu väntar födelsedagsfirande för en massa människor grillning och Sanna har lovat efterrätt!! Det kan bli en lyckad kväll!!

Må och Lev

Onödiga uppfinningar 1

Jag vet inte om jag är den enda som har tänkt på det men, när du någon gång går på en allmän toalett, du gör ditt och sedan går du ut för att tvätta händerna! Brukar gå finemang, men sedan ska du torka dem, och det finns inga sådana där praktiska papperservetter...näää utan bara en blåsapparat, typ en fön, fast för händerna, men jag vet inte hur det är med er, men jag är inte någon hob och har hår på händer och fötter....

Då sätter man sina händer under dessa föner, och det är inte ens varm luft utan kall, och du väntar och du väntar, efter att ha väntat väldigt lång tid så har dina händer inte alls torkat, de är ungefär lika torra som de skulle varit ifall du torkat dem utan något annat, plus att du fått en bonus! Alla de bakterier som samlas i denna apparat!

Näää onödigare apparat kan man söka efter, det ena jag kan se att den är bra till är väl att man slipper använda papper och slösa på skogen, men det utför ju inte sitt syfte, så det är ju inge vidare...

Fula är de också!!

Jag säger då det!!

Må och Lev

Rapport från Köpenhamn

Så på lördagen var det äntligen dax, min resa till Danmark för att hälsa på min bror och hans tågluffarkompisar! Det skulle bli jättekul dels att träffa min bror men också att fara till Danmark där jag inte hade varit tidigare...konstigt kanske ni söderbor tycker, men vi far helt enkelt inte till Danmark, Finland eller Norge är det som gäller för vår del.... Det skulle i alla fall bli mycket intressant och se hur långt mina danska kunskaper skulle ta mig...vilka sträker sig så långt att jag kan säga: taske = väska, och Før helvedte (eller hur det nu stavas) fri översättning.

I Halmstad hoppar jag på tåget med en godispåse och en god bok (var på tågstationen i drygt en timme innan tåget gick, det han komma ett annat tåg till köpenhamn och det var folk som skulle åka detta som kom efter mig...) När jag hoppar på tåget och börjar leta efter min plats inser jag att två äldre män sitter vid min plats, vad som händer är att jag håller på att springa på en av dessa män, när jag kollar upp inser jag att det är "Bengan" Johansson!! Gurkburkkillen om man så vill!!
Har du den här platsen frågade han??
Jaa blev mitt svar..
Är det OK om vi sitter här (här insåg jag vem det var jag pratade med och kommer inte ihåg vad han sa)
Jag satte mig i alla fall på hans plats och resan började!!

När jag kommer till Danmark inser jag att min telefon inte fungerar!! Misstänker att det är mitt nya simkort som inte riktigt hade vaknat för utomlandsbruk ännu.. Så innan grabbarnas tåg hinner komma måste jag hitta vart det ska komma så att de inte hinner springa ifrån mig och sedan inte kan hitta mig, det skulle ha varit mycket dåligt eftersom jag inte hade en aning om vart hostelet låg... vilket jag fortfarande inte har.....

Så vad jag gör är att jag springer till spåret var stockholmståget skulle komma! Men när tåget kommer kommer inte mina herrar ut ur detta tåg....förrän sist av alla!!! Inse att jag trodde att jag missat dem!!

Sedan gick vi till hostelet där jag sov i ett delat sovrum med en massa tjejer, några från frankrike, danmark och nå asiatiska tjejer som jag enbart såg sova, sedan var det en amerikan, som jag snackade mest med.. Grabbarna dusckade och jag fräschade till mig lite för Köpenhamsgator, (lät kanske lite som en hora(oj vilket språk jag använder, jag menar så klart en prostituerad), men så menade jag inte tvättade bara av mig lite tåg..)

Sedan var det käk som gällde, när man kommer till ett nytt land tycker jag att det är viktigt att lära känna dessa matkultur, därför satte vi oss på första mcdonalds som vi kunde hitta.. Sedan promenerade vi runt lite på Ströget typ..

Men ingen av grabbarna kände att det var så smart att börja shoppa innan resan knapt börjat, och mitt studebidrag ska räcka till en stockholmstur också vilket gjorde att vi snabbt beslöt oss för att gå till tivoli!

Mycket skoj hade vi där, som små barn igen kan jag säga! mycket bergochdalbana blidde det!
Käkade lite kinamat gjorde vi och sedan var vi alla mycket trötta! Sängdax!

Dagen därpå ringde klockan 08.00 ut checkning, sedan hittade vi oss en matvarubutik och köpte lite frukost och satte oss i solen på en parkbänk och åt vår frukost!

Sedan gick vi till slottet för att se vaktombytet, vandrade vidare för att se havs frun eller vad hon nu heter!

Sedan avslutade vi med ett av kanske årets hjödpunkter, mjukglasspremiären!! Mycket höga betyg, sedan följde grabbarna mig till tåget och min resa slutade, men deras hade precis bara börjat. Idag befinner de sig i Amsterdam och snart är det London babe för dem! Lite avundsjuka kanske anas...

Tåget hem var lite av en upplevelse det med, men en massa fulla medelåldersmän..men tänk så väl man kan isolera sig själv med en bra bok och en mp3 spelare!

Må och Lev

Rapport från Mando Diao

Vi tog i alla fall Tessans bil och sedan bar det av till Göteborg. Lisa körde vilket kom att bli ett mindre problem när vi väl kom till Göteborg... Som alla större städer är det rätt svårt att veta vilken fil man ska ligga i vilket hålla man ska svänga åt... I mindre städer är det mer eller mindre bara att se målet och svänga åt det hållet så hittar man till slut... Men vi kämpade på och gav vägbeskrivningarna åt vår förare.. det lilla problemet som uppstod var nämlingen vilket håll som egentligen är högre och vilket som är vänster... Men till slut efter att ha bent lite på begreppen så kom vi fram till Heden där vi parkerad bilen!

Vi gick en liten vända fick oss en kebabrulle, inte den godaste... sedan gick vi till Lisebergshallen!!
Två bra förband var det före, mycket trevligt och sedan var det huvudakten som gällde! Mycket bra måste jag säga!!

Sedan var det hemfärd, Pitstop på en donken för chesseburgare och sedan var vi hemma!!!

Betyget för resan blev mycket högt!!!

Sedan var det bara att för min del ladda om för resan till Danmark!!

Må och Lev!

Nu händer det grejer!

Helgen kommer att vara fullspäckad!! Idag så ska jag iväg till göteborg och se Mando Diao!! Sen bär det av hem, sova några timmar och sedan bär det av till Köpenhamn och hälsa på martin och hans vänner som börjar sin resa runt i Europa! Inte mycket tid hemma alltså!

Nu är jag hemma i alla fall funderar på att dra ut till något trevligt ställe och köpa billigt godis till tågresan!

Må och Lev

HLR

Nu var det gjort! Har gått Hjärt och lungräddning! Har till och med ett litet kompetenskort och allt!!!

So when your in trouble!!

Daaadadaddaa!! <- min signaturmelodi :P

Må och Lev

Hemskheter som hände igår som jag upptäckte idag... :/

Så jag vaknade i morse med...känns bra.. Ska äta mitt frukostbröd som vanligt och upptäcker att det är täckt av mögel!!! Inte en trevlig syn kan jag medela, det som är mindre bra med detta är att när jag igår åt frukost så tyckte jag att det smakade lite konstigt...hur tror ni att brödet luktar?? Joo precis som smaken jag smakade igår gjorde...så jag åt mögel igår, kan vara därför jag inte mådde hundra...

Må och Lev

Alla är vi kakmonster, sötnosisar och glassbomber!!

Det var en gång för så där nån miljon år sedan en människa, han var inte så fin med krummig rygg och hårig kropp...men tiden gick och snart så rätade kroppen ut sig och håret försvann och människan blev en rätt fin varelse, tills för så där 10 -20 år sedan då denna en gång så fina varelse började utveckla en rundel framtill på många av dess exemplar! Vad var det som hände?? Undrade många åt denna fasansfulla utveckling! Ingen kunde ta reda på det utom dektektiven Basil som utforskade händelsen...

Tiden gick och Basil insåg att detta fall hade längre historia än de 10 - 20 år som de trodde att det handlade om, spåren förde honom bakåt i tiden, och han kom att ta hjälp av en man som vi många känner till med sin bok "arternas uppkomst" Charles Darwin var hans namn... Det Charles menar är att de svaga egenskaperna dör ut. Den starkaste överlever om man så vill...

Basil insåg att detta kan ha att göra med varför denna rundel har utvecklats...

Basil insåg att för att människan skulle överleva för 40 000 år sedan eller mer, vad vet jag... så lärde den sig att beska saker var giftiga, alltså människor som gillade beskt, dog ut av giftet, medan det som var smakade sött innehöll massor av kalorier och fett som de behövde för att överleva!! Så de människor som hade ett sötsug överlevde!!

Vad betyder då detta för vår rundel, jo idag när de kan göra ännu sötare saker tycker vi att det är ännu godare, och de beska sakerna som kan vara nyttiga för oss, och för den delen onyttiga, måste vi lära oss att tycka om...
Att det finns inom oss att sött är bra gör att vi tycker det är gott, det är inget vi behöver lära oss... tyvärr...

Men denna saga har trotts allt ett lyckligt slut! Vi kakmonster, sötnosisar och glassbomber behöver inte skämmas för att vi gillar sötsaker!! Det är helt enkelt naturligt, vi skulle nästan kunna säga att det är Darwins fel, eller i alla fall nästan,.. :P

Så tänka på vad ni äter och kom ihåg att det inte är ert fel att ni har ett sötsug, ni måste bara se till att sköta det :P

Må och Lev
(Basil är en ficktiv person och har inget med den ursprungliga berättelsen att göra)

Ojoj...

Skulle ju boka boende i Köpenham idag också... det hade jag helt glömt bort, men det kan ju inte ta så lång tid!

Blev ingen gitarr, så ingen ny låt idag, men det kommer antagligen imorgon eftersom vi flyttade den, men det var bra för nu hann jag plocka undan och sortera lite, och det var behövligt!

Sett Aristocats också, mysig film....

"Det är jag som är boss, jag bestämmer när det är slut"




Nu är det slut

Må och Lev

Pulsklocka!

Äntligen har det hänt, den efterlängtade pulsklockan som jag beställde när mamma var här har kommit!!
Så nu gäller det att läsa in sig...den är tjorivgare än jag trodde, har stegräknar också...

Har börjat plugga inför anatomin, som jag sagt tidigare ska byggas utav glädje, just nu känns det dock mycket, musklerna ät speciellt svåra, detta tror jag eftersom det är svårt att relatera till muskler när man inte har några själv...

Druckit kaffe latte idag, utan smak!!! Jag vet kan inte förstå att jag lyckades!! (och det var rätt gott också!!)

Nu ska jag sitta och plugga ett tag sedan bär det iväg till gymmet, hem för PIT-stopp (mat påfylning) och sedan i väg och spela gitarr, låtan som gäller för tillfället är Bittersweet Symphony med The Verve



Må och Lev

Tisdag idag!

Nåå erkänner att jag inte skrivit på ett tag... Men jag skyller på att jag har haft mycket och göra och för att jag inte har idats...

Min tid har istället gått till att planera lagfest för damerna och herrarna, och ryckten säger mig att många tyckte att den var lyckad, så jag är nöjd...Att jag sedan också hade svinkul är bara en bonus...eller kanske är det det som är det viktiga, men när de ändå var samma denna gång lämnar jag det :P

Kan ju göra en snabb sammanfattning av helgen:
Fredag - Så ska det låta hos sanna, godis i handen, och tydligen får man inte gå hem innan sporten på svt, detta allt enligt vårt eget Lejon... Så när sporten var slut, så bar min apostlahästar mig hela vägen till nyhem där de lade mig i sängen.
Lördag - Fy vad tiden springer ifrån en... Gjorde franskpotatis sallad till grillningen på kvällen, såg tv städade lite, och helt plötsligt var klockan 13.30!!! Elin måste äta, duscha, göra sig klar, fixa massa annat och allt innan tre då BG skulle hämta upp mig för att vi skulle ordna inför den stundanade kvällen...Som tur var så var både jag och BG sena så det blev inga större problem för någon.

Så vad hände sedan, blåste ballonger, ordande planering, kollade på när folk gjorde sallad...15.45 ramlade de första gästerna in... kring 16.30 begav vi oss upp för galgberget för kubb och grillning, supermysigt!
Vi fick även lite evileye av alla föräldrar som var vid lekplatsen brevid grillplatsen, när vi gick där ifrån insåg de kanske att även vi kan bete oss...suck on that :P Valvet nästa säger jag bara, där lekar och samvaro stod på programet, och inte allt för seriösa tävlingar, vi antog att för mycket tävlingar inte skulle sluta så bra med tanke på att 95% av deltagarna är tävlingsmänniskor (=dåliga förlorare) och många också är dåliga vinnare...

Utgång sedan - mårtensson, trevligt första gången för min del, svettades inte lika mycket som på morfars så det är en bonus måste jag säga..

För att samman fatta eftermiddagen, kvällen och natten har jag sedan rycktes vis fått höra att mycket av kvällen glömmts bort av en del, och mycket att kvällen vill glömmas av en del andra, intressant tycker jag :P

Söndagen var aktivare än vad jag trodde den skulle bli...städning både i hemmet och i valvet, dock kom jag lite sent så hann bara torka borden och följa med och käka pizza! Sedan blev det att köpa toa papper det var slut...inte bra... det blev lite godis också, handboll på tv och sedan tårta hos Lisa. Sara och Sanna följde sedan med på en promenad dock inte genom staden, utan på stranden, härligt, hade dock inte på mig rätt byxor så det var lite jobbigt för insida lår men ingen större skada skedd...

Det var helgen det!
Idag är det tisdag så kan nämna att måndagen var det plugg som gällde, först med Lukas och Sanna på bibblan och sedan var det föreläsning från 13 -17...hem spelade gitarr och gitarrhero sedan sprang jag...jag vet jag är lika chockad själv...

Men det kanske viktigaste som hände var ändå att jag bokade biljetter till Köpenhamn! Bror ska dit med sina kompisar som ett första stopp på deras resa genom Europa! Vill ni läsa om deras resa eller bara vill kolla in en hemsida kan ni kolla in den här...

Idag är det föreläsningar som gäller igen och sedan hoppas jag att det löser sig med boende för min del i köpenhamn, det var fullbokat på deras vandrarhem... Inte bra...

Må och Lev

Klantig dag idag!

Så har inte hänt välda mycket, men tänke bara säga att all mat jag ätit idag, har legat på golvet!

Tappade ut en hel matlåda på golvet, och två tre mackor...vilken sjukdom är det man har om man inte kan hålla saker??
Är det då man har Parkinson... Eller så kanske det är en helt ny sjukdom som kan bli uppkallad efter mig!!

Det skulle ju kunna vara så att jag bara är lite klantig.......men man vet ju aldrig...

Naken chock!

Så hade övning idag på anatomin!
Ojoj vad naket det blev, vi skulle palpera massa muskler och benknölar.. och för er som inte vet vad palpera är så är det typ en vetenksaplig term för att taffsa! :P
Musklerna och benknölarna som vi skulle hitta sitter på rumpan och benen, så byxorna åkte av!

Nu bär det av till stan för att införskaffa rekvisita till lördagens fest!

Må och Lev

Festen tar sin form!

Så just nu hålls det på att fixas i tomteverkstaden, en fest ordnas!! Lagfest med både herrarna och damerna, kommer precis in från solen och planering med Karro!

Ska bli skoj...
Liten kul tanke, hela damlaget i princip är singlar, medan i princip hela herrlaget är upptagna... Vad beror det på???
Kul ska det bli i alla fall!

Må och Lev

En lättsam suck

Löpning stod på schemat igår, inte min grej kan jag säga... Specillt inte när tränaren hoppar upp för backen hur snabbt som helst och en själv kämpar för att sätta den ena foten framför den andra... Och jobbigt är det, jag sprang om ett par uppför en backe, men de måste ha bilvit livrädda för mig för jag min andning lät som en rabies smittad hund som jagar en, typ cojo eller vad nu den filmen heter!!

Men plågsamt som det är så efteråt måste det vara den skönaste känslan i hela världen, när man sätter sig ner i soffan och pustar ut, man känner sig som så fridfull...allt är liksom skönt, svårt att förklara men jag tycker det är det bästa, man orkar som inget, men man är inte trött...

Men denna lättsamma suck vara inte så länge för idag är det styrka som gäller, här ska det byggas muskler ska jag tala om för er...Muskler som Elin inte har... men för hoppningsvis kommer min träningskompanjon att få mig motiverad, annars blir det väl en sådan där flum träning och det är också trevligt, fast jag misstänker att en del andra på gymmet tycker att det är jobbigt...

Anatomi ska byggas utav glädje!

Så nu har vi börjat anatomi kursen på riktigt..

Massa nya ord att lära sig, några gamla som man får lära sig igen... skojskoj

Jag tror att det bästa sättet att lära sig är att se det roliga!!

Elivs - Pelvis :D Pelvis = Bäckenbenet...

Sedan kommer jag inte på nå mer kul...kanske kommer senare...

Må och Lev

Känslokall?

Jag kanske är lite känslokall...men jag tycker synd om familjen, men någonstans känns det fel er mamma har dött, här får ni massa leksaker för att det ska bli bättre....Sedan tycker jag det är skoj att se de fina husen, och allt sådant, det är mest reaktionen jag inte gillar "OOOOHHH MYYYY GOOOOOODDDDD!!

Men sedan ska jag tala om att jag gråter som en gris till Joe jättegorillan!!
Så det så :P

Må och Lev

Kolla in detta klipp!! Jag säger bara det...

De ville tydligen inte att man ska kunna bädda in någon av alla versioner av detta klipp så här är länken till en av dem. Det är så roligt se det:

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Har ni sett det???
Jag vet vad ni tänker, det gjorde jag med!!!
Jag säger då det!!! :D
Visst blir man glad!!

Må och Lev

Extrem home makeover!

Antar att ingen har missat detta program, för er som inte vet så kommer några amerikanska designers till en familj som har probelm av något slag och/eller ger något tillbaka till samhället, mer än oftast och...

Programet visas i princip varje dag och varje dag är det någon som har det värre.... och jag tänker hela tiden, hur ska de kunna någon med ett värre öde varje dag?? Men jag förvånas varje dag och de lyckas hitta någon som har en värre sjukdom och har gett mer och har ett sämre hus. Vilket måste betyda att de måste finnas de som har det mycket värre. Vilket mycket hemskt, men jag håller på att få krupp varje gång jag ser det!!

De vet ju för tusan om att de kommer få ett nytt hus och alla lån avbetalda och ett nytt kontor till mamman som gör något för de som har hennes sons sjukdom och detta kommer att hjälpa henne att hjälpa så många fler...

Måste de då skrika Oh my God och allt annat och svimma varje gång??? Kan de inte bara gråta några glädje tårar i normalt tonläge så att man slipper vakna om man lyckats somna framför tvn??

Hoppas att de måste sluta göra nya program snart för att de inte lyckas hitta någon som har det så dåligt som standardet för att få vara med, det måste väl betyda att alla har det bra i alla fall i USA... hmm, eller??

Må och Lev

Adjö adjö!

Så idag har jag sagt hej då till Fanny Banny.... Inte så skoj men det var jättekul att hon ville hålla mig sällskap här i Halmstad när resten av mina vänner tyckte att det var läge att hälsa på släkt och vänner i hemstäderna, vilket jag kan hålla med om, varför jag inte gjorde det är ännu oklart, men någon var ju tvungen och vara kvar och hålla ställningarna, och så var jag ju tvungen att ta hand om Fanny, hade varit lite otrevligt om jag stuckit till nordligare breddgrader när hon var här och hälsa de på.... daaa...

Såå vad hände efter beachvollydagen?? Har lite svårt att hålla i sär dagarna, men mat har vi ätit, mer och mindre nyttig! Spelat gitarr hero och sing star och så har vi bowlat!

Bowling måste vara en mycket konstig sport.... har inte riktigt fattat hur man kan vara bra på det... Jag menar ena gången rullar kulan rakt, nästa gång gör man exakt lika dant och den rullar åt vänster... Logisk som jag är ställer jag mig denna gång lite mer åt höger för att klotet ska träffa mer i mitten av käglorna...nä denna gång rulla klotet åt höger....
Jaa vad ska man säga, vann gjorde jag då inte... :(

Sedan har vi vandrat, vet någon om, om tv4 ska fortsätta med fångarna på fortet?? Om de ska så har jag i alla fall en gåta åt fader farra.. "Vad är det som går och går och aldrig kommer hem??" Tänk på den ett tag!

Kan säga att på schemat ligger lite undan plockning, gitarr spelning och sedan lite film tror jag!!

Må och Lev

Ja just ja svaret på gåtan är Fanny och Elin, promenaden till Eurostop och Stenalyckan är ganska lagom om man går rätt väga, men ska man utforska nya områden på vägen hem kan det lätt nästan bli lite för långt, tur att man är scout och kan pissa i det fria!!

Beachvollyboll säsongen har officiellt börjat!

Nu har premiären varit! Det var en väldigt intensiv match mellan mig och Anton som mötte Fanny och Simon!!!
Simon och Fanny började starkt, men när jag och Anton fått i gång kommunikationen så tror jag att det var vi som vann matchen! Inga poäng delades ut så kan inte vara helt säker men ni vet hur det är, mig kan ni lita på!!

Tanken var att vi skulle låna Erikas Vollyboll, allt var väl planerat vi skulle med Lisas nyckel göra inbrott hos henne och stjäla nyckeln till Erika och sedan bryta oss in i Erikas lägenhet och stjäla den värdefulla bollen, men det visade sig att Erikas nyckel för tillfället befinner sig i Avesta, så det var bara att bege sig till Maxi och köpa en boll.... 69 rikstaler fick jag betala, och vilken investering det var!!!

Nu lagar Fanny mat, ska ta och resa mitt feta arsle och hjälpa henne :P

Må och Lev

En lång dag!

Igår sov vi visst båda före tio! Idag är vi lite wilde and crazy och ska börja se en film nu, 6 min i 22!!! Ja jag vet väldigt vågat!!

Kan säga att idag har allt från andra världskriget till varför vi tror att Molly Sandén kommer att bli en större artist än Amy Damiond när de blir större diskuterats! Skulle ni vilja ha lite utläggningar om det senare ämet är det möjligt att det kommer i samband med nästa års schlager, eftersom båda antagligen kommer att deltaga då med... Det är inte så extremt mycket nyheter inom den branchen, men eftersom jag är en traditionell flicka så trivs jag med det upplägget!!

I natt kommer jag hoppas på lika bra väder imorgon som idag så våra planer om vollyboll kommer att slå igenom!!!

Må och Lev

Lååångfredagen

Så rent religöst så var det idag Jesus dog och pinades, så tidigare i historien så fick man inte göra något skoj idag...

Det ska Fanny och jag ändra på!! Idag skiner solen och det ska bli kring 15 grader varmt så en promenad längs prins bertils stig står på dagordningen! Sedan ska vi besöka Karolinas venesage... vet inte exakt hur det stavas, ska dock bli trevligt ändå!

Mat ska ätas sedan kommer vi säkert på något mer trevligt!! Det brukar bli så när man är med trevligt folk :)



Ett av mina tidigare inlägg handlade om åldersnoja tänkte att jag skulle gå tillbaka till det och säga att jag funnit ännu ett bevis på att det bara går utför för min del!

Igår kväll låg Elin och Fanny redo att sova 21.15 då vi legat ett bra tag och funderat över om det är OK att gå i säng så här tidigt!!!  Vi kom inte fram till om det var det...men varför styras av grupptrycket <- ännu ett bevis...

Tänka sig... 22 till sommaren... Det som står på tur i livscykeln är la att skaffa barn och familj... och efter det är det barnbarn som gäller...

Akta dig mormor snart är jag ikapp dig!!

Må och Lev

Nedräkning

8 timmar och 47 minuter kvar till Fanny anländer på Halmstad tågstation!

Kolla in denna sötnos



Carinas nya Yesman!!! Vill man bara inte äta upp den!!

Uppdatering på min arbetsdag!

Kan säga att jag faktiskt gjort allt på min lista för dagen!!!! Förutom en sak...

Det där #¤%#¤%¤%#¤%&/&%#¤&% bytet G --> Bm.
Jag är ledsen patrik men det är helt j*vla omöjligt!!

Vad kan jag mer säga...
Jo har varit på löpning, var så jälva bra, trodde att jag skulle dö efter andra eller tredje ökningen, var inte riktigt vid medvetandet så kommer inte ihåg exakt, men jag lyckades springa hela vägen!! vilket var 5-6 ökningar till..
Allt gick bra tills Fia Madsen stukade om foten :( hoppas att det inte är lika illa som sist! Men det lät på henne som hon skulle träna handboll på torsdag så det är ju lovande, och hon kunde gå på den sista biten så det är ju skönt!

Nu ska jag öva på bytet, plugga det sista och sedan är det nattinatti för min del!
Imorgon är det mesta klart inför fin besöket, bättre än om hela kungafamiljen skulle komma!! Ska bara besöka systemet ifall vi skulle få för oss något, och det är ju alltid gott med ett glasvin! (Har faktiskt hittat några goda vin nu mamma!!)

Vad händer annars imorgon...rörelsedans, ska göras, föreläsning ska besökas, Lyssna lite på Urban och sedan blir det nog träning innan jag ska briljera med mina gitarr talanger(Ironi)

Lev och Må

Jobba Jobba Jooooobbbaaaaaa!!

Idag har jag varit så duktig och jag har så mycket kvar att vara duktig med!! Tänkte visa det hela med en liten lista:

* Morgonpromenad!
* Diska
*Damtorka
*Skuratoaletten
*Damsuga
*Skura
*Tvättat
*Hjälpt Karro inför idrottspsykologitenta!
*Pluggat

Detta är vad som kommer att ske sedan:
*Plugga mera!
*Handling
*Sortera tvätt
*Träning
*Info om lagfest med herrarna för herrarna och damerna
*Se the mentalist
*Träna på det där jävla bytet mellan G och Bm *#*¤%¤#¤#%¤¤#!!!

Så tänkte visa en passande låt till dagen och vilken passar inte bättre än:



Lev och Må

Frukt = godis... Godis = Frukt??

Diskutionen frukt är godis slutar aldrig att förvåna mig! Och fick en kommentar av en mycket smart vän!! Som man skulle kunna säga studerar inom ämnet!!

"Jag håller med dig; om frukt=godis måste det ju betyda att (eftersom jag håller på med massa ekvationer i skolan nu så vet jag att man kan kasta omkring runt likhetstecknet) att godis=frukt. Och då spelar det ju ingen roll vad man äter, för det är samma sak. Så då väljer jag godis. Eller?"

Alltså rent mattematiskt så spelar det ingen roll om du äter frukt eller godis för det är samma sak!!

Frukt är godis?!

Va?? Vad är det jag har missat?? Sedan när blev frukt godis??
Jag menar godis kan ha fruktsmak, men frukt kan banne mig inte smaka godis... och skulle frukt vara godis är det ännu en god sak som är onyttigt och det börjar ju bli lite tjatigt nu!!!

Diskbergets återkomst LXII

Den 62:a delen av denna skräckfilm har precis kommit till biosalongerna, och som alla andra delar så är den hur hemsk som helst! Som kritiker börjar man undra om det verkligen går att göra något mer med denna sortsfilm, men än en gång har regisören bevisat oss fel... denna gång är det frukostskålarna som försöker att föra attacken mot Nyhem 34 lägenhet 104, när vi kommer in i bilden har vår hjälte, Elin (spelas av oscars vinnaren Kate Winslet) upptäckt att frukostskålarna försöker kväva hennes gäster!! Panik sprids i det lilla utrymmet kuddarna har hoppat upp på sängen, och Elin själv har gömt sig under täcket, skålarnas kupp verkar funka och de fega bestiken hänger med så som glasen som direkt är på när någon vill göra uppror!!

Elin inser att det är enbart hon som kan rädda den lilla lägenheten och gör en heroisk insatts för att rädda diskborsten vars krafter kommer att behövas för att rädda lägenheten från undergång!! Diskborsten som blev kidnappad i invasionens början pågrund av dess strategiska betydelse! Elin lyckas befria diskborsten, men det visar sig att denna fått mycket allvarlig sakdor från tortyren! Kommer Elin och diskbrosten klara av kampen mot diskbergets arméer?? Och kommer diskborsten få sin kära diskmedelsflaska??

Har du nerverna för att se denna skräckfilm??

Diskbergets Återkomst LXII
I en biograf nära dig!!

Vad ger jag då denna diskbersskräckis för betyg?
Kate är helt underbar i rollen som Elin och diskborstens insatts måste jag säga är i oscars klass! Specialeffekterna på diskberget är underbart och är i klass med de tidga Star Wars filmerna i nyskapande! Det som sänker filmen är att man inte verkar lagt ner särskillt mycket tid på kuddarna, och deras skådelspelar insattser sänker hela filmen, så på grund av detta blir det bara 4 av 5 klappor! Jag säger bara eftersom resten av filmen är helt underbar, trodde inte att jag någonsin mer skulle uppskatta denna typen av skräckisar men jag måste erkänna att jag hade fel!

Må och Lev

En dumskalle är...

...Någon som säger dumma saker om andra bakom ryggen på dig!
...Någon som säger dumma saker om någon annan i ansiktet på denne!
....Någon som inte vet vad den pratar om!
...Någon som älskar att hata andra!
...Någon som går genom hela livet och är bitter på allt och alla!
...Någon som pratar skit även om sina vänner!
...Någon som på grund ovan stående inte heller har några vänner!
...Någon som jag träffade i går!
...Något som jag aldrig vill bli!!!!!!

Så om jag skulle visa något av dessa symptom ryck mig i håret!!! För i sådana fall förtjänar jag detta!!!

Lev och Må!

RSS 2.0