Skavsår!

Har i helgen befunnit mig i Stockholm för att utöka min samling av skavsår, vill säga att jag är ganska nöjd med fångsten, kan knappt gå!!

Hade i alla fulla fall mycket trevligt i huvudstaden! Shoppade, åt, drack och skrattade :)

Nu har nedräkningen börjat, 4 dagar kvar på ICA 5 i pite...

I mitt förra inlägg skrev jag om mina virkar planer, och de har i alla fall kommit igång nu! Virkar för fullt en axelväska... den blir inte gigantisk, men det ska nog bli najs i alla fall :)

Nu har de börjat spela några låtar som jag gillar på rix, piss, det kommer betyda att jag inte kommer att gilla dem om några dar :( Men men jag får njuta av dem så länge jag orkar, jag brukar kalla dem hjärntvättar rix, för om de spelar en låt så slutar de aldrig med det!

Men men sängen kallar

Må och Lev

Nolia, Lunch, Fika, Katter, Hästar och en gammal guitarr!

Hela min dag skulle man kunna säga... om man lägger till lite soffkollning, och lite virkningsplaner... behövs inga fler förklaringar... Soffkollning, kanske är dagens ord.. ska kolla med Akademin om de känner att det är ett ord de vill använda sig av!!

Nolia - betala 100 spänn för att shoppa saker du inte behöver, antagligen, typ så att det blir enklare att hacka gurkan, eller en kudde speciellt för bilen eller nått skoj... jag handlade lite kola, tror att det var meningen att man skulle minst ett halvt kilo, jag höll mig på 1,5 hekto, och lite torkat renkött!! Gött... ska flirta med Ylwa (min faster om hon kan handla lite glödkaka till mig när hon far dit :)

Lunch - med Ida och sedan lite ooo jag önskar jag hade pengar för då skulle jag shoppa detta tid!

Fika - innan det bar iväg med Ida till stallet för annars hade jag ingen skjuss hem från stan.

Katter - världens sötaste stallkatter på typ 4 månader, som börjar kurra bara man tittar på dem!!! JÄTTEsöta!!!

Hästar - Var till JÄTTEmycket hjälp i stallet... jag typ sa att jag kunde hjälpa till OCH jag gick in med en häst (den snälla)... men kordiantionen var inte på topp, men det kommer :)

Gammal guitarr - kom hem till tomt hus detta betyder att ingen klagar om man spelar guitarr särskillt inte en extremt ostämd och som vägrar att hålla sig stämmd genom en sång....

Nu gäller det att fara till stan så snabbt som möjligt för att hitta garn och en bygel för nu ska jag lära mig virka!!! Mamma säger att det är lättare än att sticka, och det lärde jag mig ju... har dock glömmt det.. men det är ju inte det jag ska göra nu.... mamma och jag har en deal... tror jag, jag virkar portmonnän och hon gör axelväskan!! - Man kan ju hoppas i alla fall!!

Nu ska jag bege mig till min säng... i Halmstad klarar jag mig på en 90is säng... här skulle det inte gå an med något mindre än en 120is!!! (man är ju bekväm här eller vad??)

Skulle vilja avsluta med ett par visa ord... måste dock fundera..... What´s a name anyway, a rose with anyother name would still smell as sweet... Det ni, helt och hållet mina egna ord.... eller? :D

Må och Lev

Kvällströtta!

klockan är nu 22 och alla i mina familj utom min bror som precis börjat jobba, har gått och lagt sig, jag är påväg...

Har insett att de andra i familjen är morgonpigga....men jag jag är både morgontrött och kvällstrött...

Finns en sång som jag tänker på nu, går ungefär så här:

"i want to change the world, insted i sleep" ... story of my life...

jaja sov gott!

Må och Lev

I Piteå och saknar ord!

Efter en del förfrågningar har jag insett att jag kanske ska skriva några rader... Vill säga att jag tänk skriva, typ varje dag när jag är på ICA, men sedan kommer jag hem och tappat bort allt jag egentligen ville säga!

Imorgon är det en vecka tills jag åker till Stockholm, och när jag kommer hem från stockholm är det en vecka tills jag drar mig neråt landet en längre tid!

Har insett löpning kanske är bland det tråkigste jag vet, eller egentligen är det väl helt OK, men jag kräver variation!

Tänker på grannarna idag :(

Må och Lev mina landkrabbor!

RSS 2.0