Låt mig berätta om en man...

....Som alla ville va en historia om en cowboy som var ruskit bra, var dag är som en film med hjältemod och dåd för ordning och reda vår hjälte stod!!

:D

Solen skiner och månen lyser jag heter Elin och kommer från Hortlax!

Vad kan jag berätta, har sprungit på fotboll, jobb, stugan och kompisar hela helgen, hunnit spela beachvolly och alfapet, men nu är summer games över och förhoppningsvis hinner man vila upp sig tills det är dax igen!

Storfors 95 gjorde bra ifrån sig, och jag som stolt storforsare hoppas på seger nästa år!!

Nu ska jag kolla på flygbiljetter! och sedan ut i solen!

Må och Lev

Huvudvärk

Inte skoj sitter hemma och har skit ont i huvudet...äter godis och tycker synd om mig själv ska snart sova tror jag...
Men först ska jag ta nässpray!

Må och Lev

Födelsedagsdax

Upptäckt att det är väldigt många i min närhet som fyller år precis just nästan nu...

I lördags var det brorsans tjej...
Igår fick jag vila, idag fyller Erika och Emma Bogren och Malins mamma år (fika dock med henne igår så det blev inte så mycket vila..
Imorgon fyller pappa år..

Vänta jag tror att jag glömt någon...jo just ja, grannen...eller exgrannen fyllde ju igår!!

Ojoj om jag inte rullar efter detta så vet jag inte när jag ska göra det..

Dock är ju detta bara uppvärmning för september, men då är jag ju i Halmstad så kan inte avnjuta fikat..

Må och Lev

Paranoid

"Bara för att jag inte är paranoid längre, betyder det inte att de fortfarande är ute efter mig!"

Tyckte att det var så bra sagt att det krävde att nämnas!

Nu är klockan snart halv ett jag håller på att somna, men "Twins" går på tv, inte direkt bra, men bättre än att gå och lägga sig...kanske...

Imorgon är det jobb som står på schemat, börjar 11.30 och slutar 21.15!
Jobb även måndag, sedan hoppas jag på bra väder tis ons tors.. så att jag kan jobba på brännan, och jäsa i solen med en god bok!

Men kommer antagligen bli tvungen att jobba en av dessa dagar, så det är väl den dagen det kommer att vara bra väder.. men who cares! Då slipper jag ju hudcancern...

Må och Lev!

Jag anar ormar i mossen!

Så efter gårdagens midsommar firande begav jag mig till våran stuga för att lägga mig i solen och sola, men eftersom när jag kom dit så hade solen redan gått i moln och det hade börjat blåsa, så försvann suget... Men eftersom det bara tar en kvart tio min för mig att ta mig till stugan hemmifrån var det inga större problem... Jag antar att när man bor här uppe skulle man därför antagligen kunna kalla det för uthus(vilket i sig är ett ganska roligt ord...tänk på det UThus...är inte de andra husen också ute), men eftersom det alltid kallats för stuga och man tidigare var tvungen att ta båt för att komma dit fortsätter vi att kalla det stuga :P

Väl där ligger det en påse marshmellows vid eldstaden... första tanken... PERFA!! Gör up lite eld väntar på glöd...

Och medan jag väntar bestämmer jag mig för att gå och tälja mig en grillpinne!!

Jag har tygskor på mig och när jag går in i skogen tänker jag så att det inte vore så bra om det kom en orm och bet mig nu...
Eftersom jag hört att ormar skrämms bort av att man stampar med fötterna väljer jag att kliva väldigt hårt för varje steg jag tar... ungefär 10 meter in i skogen hittar jag en kvist som kan bli en jäkligt bra grillpinne och väljer därför att stanna och börja tälja lös denna!!

Men vad händer då???

Jag blir attackerad av en svart orm!!!!! Argsint var den.. men snabb som jag är lyckas jag få upp handen och föra ormen bort från mig, med ett strypgrepp!! Jag kollar ormen i ögonen i corocodil dundee anda vilket gör att ormen lugnar ner sig, då släpper jag ner den och den slingrar snabbt iväg från mig eftersom den insett att den mött sin över kvinna!!

Eller så hände detta...

jag hör hur något låter till vänster om mig och ser en svart orm slingra bort från mig i fullfart, vilket gjorde att jag sprang åt andra hållet i full fart!!

Men det som är läskigt med historien är att jag tänkte att jag skulle träffa en orm och jag gör detta....visste jag undermedvetet att jag skulle göra detta eller är det bara jag som håller på att bli paranoid??

Ja jag överlevde i alla fall och kommer istället för att dö av ormbett dö av en propp från alla marshmellows som jag tryckte i mig!!

Må och Lev

(Så var det klart, UPP är den enda rätta vägen att åka!)

En kos bekännelser

Så här ligger jag i soffan och idislar...orkar inte gå och lägga mig och för trött för att vara vaken...

Vad ska jag ta mig till....jag bara ligger här och idislar..

Hade jag varit något annat än en ko så hade jag kanske haft något mer intressant att skriva på denna sida, men nu är jag en nyfiken ko, så jag fattar inte bättre än så här och det här är det enda jag kan göra...idisla och ligga här och vila..

Men när jag blir stor vill jag också göra bregott!!

Ett fåtal av mina tankar om barn...

I alla fall, när man sitter i kassan så får man se rätt mycket, och en dag som denna när alla är stressade inför midsommarplanerna, har man en massa tid att filosofera över det som man har sett! Bland annat detta:

Barn måste ju ha gått i någon slags skola för att lära sig göra hundögon...och föräldrar måste ha något skydd emot dem, men barnen får ju oftast som de vill...om man var lika bra som barn på att lönehandla då jävla..
Mamma kan jag få en femma till apparaten?? Nää inte idag... Snälla *blink blink* Nää..Men kan jag få en krona till tuggumi?? ... Snäääääääälllllaaaa?? jaja men bara en....

Funkar varje gång jag lovar...men jag förstår föräldrarna. vilka ögon...OCH VILKET TJAT!!!

Sedan frågar jag mig varför barn är så jävla rädda?? Säger jag Hej till deras mamma kollar de på mig som om jag ska döda henne och vågar sedan inte gå förbi mig...Jag sa HEJ...det är inte ett mordhot jag lovar!!!


Nu är det bara att ladda inför imorgon! Först jobb och sedan bege mig till stugan... i Norrfjärden...frågan är hur jag ska kunna hitta dit. Men som tur är så har de andra farit i förväg så de kan kanske beskriva vägen, men det kanske blir en blind som styr en döv....

Må fridens!

Hjääääääääääälp!!!

Jag kommer inte kunna gå imorgon...och jag måste cykla till jobbet... hur kommer detta att gå???
Att jag sedan kommer att måsta packa upp varor hela dagen kommer antagligen att dö!!

Sedan kommer det inte bli bättre av att det var en miljon myggor där vi var och träna!!

Förhoppningsvis kommer jag inte känna av något som vanligt....men det kan ju var en sådan där sommar igen när jag känner av dem...

Och då kommer det inte vara så skoj...

Men nu laddar jag till midsommar, kan bli rätt trevligt, ska ut på en stuga sova och äta där med goda vänner...tummen upp säger jag!!

Må Fridens liljor kanta din väg!!

Ibland har man tur

Så var det idag...jag fick jobba!!!


Att solen sken och jag var laddad för att jäsa med en bok och lite godis, det är ju sådant som man kan hoppa över! Jag menar det är ju så ofta bra väder så när man har chansen att jobba så måste man ta chansen!

Nu är det dax för träning, första med gammellaget så det ska bli skoj, hoppas att de inte är allt för bra...

Må och Lev

Till den som förtjänat det idag!

Grattis!!!
Så var det klart, riktigt bra jobbat!!

Då blir det dyr champagne och ett dopp för oss då :P
(hoppas att det inte blir någon besvikelse i fall vi tar en billigare champagne, vi får se hur mycket jag tjänar innan det är dax!)

Själv väntar jag fortfarande på besked, men vi får se vad som händer!!

Må och Lev

Trötthet..

Ok jag har inte gjort ett jota på i princip hela dagen, sitter framför tvn, framför datorn varit till mormor sett tv där, pratat med henne pratat med mamma hämtat potatis.......Och ändå är jag trött som få...

Har en teori om detta.

Kan det helt enkelt bero på att jag inte gör något??
Jag är trött för att sova är det bästa sättet att spendera tiden?
För när det finns saker att göra är jag inte det..hmmm

Tur att jag snart börjar jobba på riktigt och inte bara så där två dar i veckan!

Nu sitter jag och tittar på middagen....men tänkte att jag skulle vänta med å äta ett tag till...jag fattar inget, hungrig igen...kanske det också beror på att jag inte har något att göra.....Borde kanske gå ut och gå, men då kanske jag missar samtalet, nää jag stannar nog inne ett tag till, gå kan jag väl göra på kvällen!!!!

Må och Lev


Vilken kväll!

Begav mig till LF arena för att se på fotboll, Piteå - Umeå var det som skulle mäta sina krafter!!

Kul tänkte jag, en målrikmatch!!

Men ack så fel jag hade, två blev det... Pite fick ett och Umeå ett...

Men det som är synd är att Pite var så nära att vinna!!

Dels skulle det ha varit frispark när Umeå gjorde målet, och sedan tror jag inte linjedomaren riktigt hade koll på offsideregeln, och sedan hade de en hel hög med chanser efter att 1 - 1 målet kommit...men de fick leda till 86:e minuten!

Nu sitter jag och ser på trav............... Boring... kan ju vara kul med trav när det är v 75 och man har spelat lite, men en måndagkväll!!! Pappa.. jag säger då det...

Nu har jag också städat upp i bastun på stugan, så nu väntar jag bara på en mysig sommarnatt så jag får inviga den för sommaren!!

Må och Lev


I väg till drömarns värld!

Tänkte jag skriver några rader innan jag beger mig till sängen för att drömma mig iväg...kanske hamnar jag på medeltiden, eller i morfars källare och dricker portello...Har jag tur kanske jag får äta glas eller träffar någon trevlig person...

Har jag otur kanske jag får återuppleva min gamla mardröm om en laserman som dödar mig med sin laserpistol när jag gömt mig bakom en häck, eller att jag blir jagad av nazister!

Ett som i alla fall är säkert är att vad som helst kan hända!! Och det gör inget vad det är, för det är bara en dröm.... Ungefär som en film bara är en film, fast det där sista har aldrig hjälpt mig....Såg Skicka vidare(pay it forward) i morse!!! Gud vad jag tjöt!!! Såg den med mina bröder så försökte vad diskret med det, men jag tror inte att jag lurade någon....Men jag lät inte som en säl när jag gjorde det i alla fall!! - Bra jobbat av mig va??

Spoiler varning, ni som inte sett filmen, se inte klippet!!!!!!!



I've already blown out my candels!

Jag älskar den låten.... Call all angeles - Jane Siberry
Nä nu håller jag på att börja gråta igen...bäst att ta mig till sängen!!

Må och Lev

Regnet öser ner..

Hela vintern har jag klagat... jag har frysit in i märgen!! Då kan man tro att jag spenderade tiden någonstans kallt, så var inte fallet, tror inte att termometern passerade - 10, ja knappt - 5...men det är det där blöta, hela vintern har det regnat...

Så när jag kom hem till Pite trodde jag verkligen att jag skulle slippa regnet och få vara torr, att huden mellan mina tår skulle få torka!!!

Men så var inte fallet!!
Regnet öser ner!!!
Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt!!!!

Men som tur är så har jag funnit det jag sökt efter hela året...tyvärr inte lika bra som billy men det är nära...

Vi rensade ut från mormor och morfar, och jag hittade det!! Ett ALFAPET!!
Perfa nu kommer jag sitta och spela det hela kvällen...om jag lyckas lura någon att spela med mig!!

Må och Lev

And it makes you thinking...

Så nu har jag börjat knega i kassan på ICA...skoj att vara tillbaka men...

Hur ska jag börja...

Jo men jag sitter där i kassan och är så där trevlig ni vet...Hej, 59.50, kvitto?? Hejsan! Du vet att det är två för 25?? 1073, Kvitto?

Helt plötsligt som en blixt från klar himmel kommer ett gäng ca 15 och ska handla lite snacks.
I mitten av gänget står en kille som jag känner igen.. men vart ifrån??
Jag kan inte koppla, han verkar inte känna igen mig så jag gör ingen större affär av det hela och fortsätter med min vanliga stil..Sedan börjar han prata, jag kommer inte nu ihåg vad det är han säger men då klickar det... det är Didrik..

Vem är då Didrik, jo när jag var ca 10 - 11 hade jag en kompis som heter Linus Nilsson, var inte jätte mycket med honom men vi bodde rätt nära varandra så det hände ibland, när man bor som jag bor så tar man vara på de som finns i närheten :P

Han hade en lillebror som vi detta tillfälle var, 3 - 4 något sådant och detta var Didrik!!
Tänk er nu min chock när han står där framför mig lång och gänglig lätt finnig och med en röst som vid tillfällen skulle kunna krossa glas...

Jag tappade helt bort mig, förlorade helt min form, och jag tror jag glömde fråga om kvitto...

Han ska inte vara mer än 10!

Gaah detta får en att tänka (and it makes you thinking)

Om han har hunnit bli 15 hur gammal har inte jag hunnit bli då!!
Shit

Som jag sa så var jag och kollade på balen och jag kom fram till att detta är första året som jag inte har gått samtidigt som dem på balen..

Sedan träffar jag även en av mina gamla högstadielärare på ICA, trevlig som jag är säger jag Hej!
Hennes svar blir:
- Nämen Hej Elin, nämen du har bilvit vuxen!!

Så nu var det liksom sagt, jag är vuxen!

Hur blev jag det??

Och den stora frågan är egentligen....Beter jag mig verkligen som en vuxen??

I fredags var jag och Camilla ute på stan vandrade och studenterna och andra examensfirare hade precis börjat ta sig in mot centrum. Så alla andra står och snackar med varandra, jag och Camilla börjar snacka med...kyrkan på stan!!
Nog för att jag kände en av dem..men kom att tänka på att det är lite konstigt..

Snart lämnade vi staden innan folket kom... Vart begav vi oss...
Vi for ut till Havsbadet..

Och vi lekte i lekplatsen(en stor lekplats för er som inte vet)

Är det vuxet??
18 år ska vara en åldersgräns, men då var jag då absolut inte vuxen, är jag det nu??
Jag leker! Jag svamlar, Jag tar dåliga beslut, Har inga planer på att skaffa barn, Inga planer på att flytta ihop med någon, inga planer alls faktiskt... skulle det vara vuxet???

Egentligen har jag inte någon direkt åldersnoja, jag tycker inte att jag är gammal...Men att jag skulle vara vuxen!!
Det känns lite jobbigare, helt plötsligt fick jag ansvar som jag aldrig hade tackat ja till!!

Vart ska detta sluta?? 

Äähh nu ska jag ge mig...
Vi får hoppas att det slutar någonstans bra och att jag trivs med det!!

Vilket tjat jag slängde upp!

Må och Lev

Natti natti

Det går så många bra program på tv denna tid på dygnet...Just nu...Någon konspirationsdokumentär om hur trade center rasade..

Ojoj tur att man var ut så att jag fick chansen att se detta!!

Vem är det egentligen som har satt dit bomberna??

Må och Lev

Jobb!!

Så Erika du fick rätt, det var visst idag som jag började jobba...

Klockan halv nio kommer Martin in i mitt rum och säger...
- Reijo har ringt...
Han lät lite sur måste jag säga..

Så då var det bara att börja..
Har plockat varor hela dagen och det känner min rygg av..

Så nu är det handboll på tv ikväll...
Innan dess hade jag tänkt hinna springa en vända..

Må och Lev


Nyinköp!

Begav mig till stadenstorg och såg en glad överaskning.... Skatteåterbäringen hade kommit!!

Vilket lycka, hur kan man fira det bättre än att köpa att par splitternnya sockeplast...

Eller ett par joggingskor, så tänkte att jag skulle ta mig ut och hitta formen...men har dock inte en aning om vart jag ska söka...

Är ni i Pite och ser en tjej mer förstoringsgals så är det jag som söker efter formen... Ta mig snälla därifrån då, för att söka efter den kommer sluta med att jag har ett mindre nervöst sammanbrott och hamnar på furuberget med tvångströja!!

Må och Lev

Telefonterror!!!

Vilken morgon.... När man går och lägger sig och ställer klockan på 9 för att få en liten sovmorgon så tänker man att då ska man få sova till 9 också....hahahahahahhahah så fel man kan ha!!!

08.00 telefonen ringer...jaja någon svarar väl.....

Så fel man kan ha, nä efter sådär 9 signaler inser jag att det blev mitt ansvar...
Visst skulle mamma gå ut med hundarna?? Be att hon ringer mig..

Kl 08.30 ringer någon annan som tur var är nu min mor uppe och svarar, men som jag hade glömt under mina månader i Halmstad så är telefonen precis utanför mitt rum och inte bara en telefon utan både den bärbara och den vanliga!!!!!!

0900 ringer alarmet på klockan... Elin ligger kvar...

mellan 09.00 och halv 11 hinner bror ringa två gånger, och sista gången (den tredje svarar jag)

Kan du komma och hämta mig NU??

Så då var det bara att gå upp!!!

Har antagligen missat ett antal telefonsamtal...
Frågan är hur jag ska överleva detta under sommaren?? Jag menar idag var det ju bara att jag var lat, tänk istället efter jobb...eller ännu värre efter fest....

Det måste finnas en lösning på problemet...ett kanske skulle kunna vara att ingen ringer före 9 på morgonen i alla fall inte hem till oss...
Tror dock att folk skulle skratta åt mig....

Nä jag får helt enkelt försöka komma på något bättre men efter två månader ska jag nog ha hittat på något bra!! (Tips motages gärna!)

Må och Lev

Regn molen hopade sig...

Så då var det dax, bröderna skulle bege sig till balen...

I en corvette kommer Daniels tjej, riktigt coolt, hon fick dock bara köra till oss sedan tog brorsan över... det sista hon säger innan hon hoppar in i den ner cabbade bilen är.... DET KOMMER BÖRJA REGNA!!!

Vilket skulle ha varit en skandal för alla fina balfrisyrer!!

Och visst såg det verkligen farligt ut!! Tror att de flesta tjejer trodde på det värsta.... PLATTA FRISYRER!!!

Vi skjussade sedan iväg Martin ut till sin moatje...

Sedan bar det iväg ut till havsbadet... för att titta på dem...

Först kommer Daniel i Corvetten och sedan Martin i en T - ford... nu var det meningen att jag skulle ha fina bilder på deras fina bilar men eftersom jag sitter brevid en mac så funkar det inte som jag vill... Hade tänkt att lägga in massa fina bilder på dem med, men det funka ju inte heller....jag kom precis på varför jag gillar vanliga PC jag...

Men alla tjejer hade tur och det kom inte en droppe regn i stället tittade solen fram och vi fick hälsa på sommaren!!

Må och Lev

Lite punkter att ta upp...

Här händer inte så mycket...just nu känns det som man är ensammen hemma, men jag tror martin ligger och sover, sitter man uppe och spelar spel hela nätterna kan man ju inte gå upp innan 12...men jag ska nog förksöka väcka honom idag med som igår, jag var inte så populär då, och jag som kommer ihåg tider då han var den morgonpigga av oss..

I alla fall några saker som jag måste ta upp...

1. zoom på appels datorer...
2. Kylan i huset
3. Bal idag..

Och vi tar det i tur och ordning...
1. Jag sitter just nu vid min brors dator (den som skvallrar kommer att bli dömd för medhjälp till mord) Han har i alla fall en appel (macintosh) eller vad de nu heter.. Väldigt trevliga apparater, men varför ska det finnas zoom på mus ytan??? Var enda gång man ska flytta på musen blir skärmen större (gigantisk) eller mindre(minimal)

Det är inte så att den ändrar lite åt gången, nä det är allt eller inget, så kallad ketchupeffekt...Detta gör att med Elins temprament så kommer snart datorn att flyga genom fönstret...Kommer dock inte ske något glassplitter eftersom jag antagligen har öppnat de ny bytta fönstrerna(de blev så fint, kan ju inte he sönder dem redan) Men datorn kommer det inte vara kvar så mycket utav...Eller... kanske bara kastar ut strömkabeln, de går väl inte sönder?? Så behåller man husfriden!!

2. Så då blev det nästan en snygg övergång till att snacka om huset. Tydligen har de haft några varma dagar här uppe med, vilket betyder att värmen i huset är avslaget, därför sitter jag här och hoppas på varmare väder, eller att det ska bli så kallt att pappa inte står ut längre, medan kommer jag och sitta här och fundera på om jag ska sätta igång en brasa eller om det är för mycket jobb med det... 

Tills jag bestämt mig för vad jag ska göra sitter jag här och fryser, till er som läst fysologi kan jag säga, att mina yttre blodkärl inte får någon värme just nu, det är mina inre organ som tar all värme för att klara sig...men jag har inte börjat skaka ännu så det är ett tag kvar tills jag fryser ihjäl..

3. Så idag är det bal i Pite, för de som går på Strömbackaskolan, min broder Daniel ska gå med sin tjej madde, maddis, mudda, budha eller Madeilene(kan inte stavat, sry). 

Men chocken kom dock när jag kom hem. Som de flesta vet snackar jag och morsan med varandra i princip varje dag, och vissa dagar har det helt enkelt inte hänt något, så det man fått höra från mammas sida har varit typ:
Joo vi har varit till mormor och morfars hus och sorterat grejor, mormor mår bättre idag, Martin är på träning, Daniel kommer hem till Balen, Martin har det bra i Europa, Nya fönster. Detta är teman som upprepats ett flertal gånger under de senaste två månaderna...

Men det hon inte tyckte var värt att berätta, var att Martin också ska gå på balen...Inte bara att han ska gå på balen, han ska gå på balen med en handbollskompis till mig!! Wiikke, vet inte om det smeknamnet någon sin fastnade, men Ewa min Ewa min målvaktskompanjon i så många år...

Snacka om att ha prioriteringar na fel, ja att mormor mår bra kommer högre upp på listan... Men någonstans sedan måste väl ändå detta komma....

Vädret för våra balgåare eller vad man kallar dem, är nu på morgonen 18 grader och molnigt, men det är mycket tunna moln så förhoppningsvis kommer det att vara fint till kvällen...Och det hoppas jag verkligen, orkar inte stå i flera timmar och frysa för att se de vackra männen och kvinnorna (i vissa fall pojkar och flickorna (de flesta kanske, får se).

Det var mina punkter kommer inte hända mycket idag, de flesta jag känner jobbar eller förbereder sig inför bal på ett eller annat sätt, själv ska jag nog ta en promenad ut i skogen gå runt småkvarn kanske...Men vi får se vart dagen tar mig, känns väldigt spontant, funderar på att ringa till Jossan måste ju hinna träffa henne innan hon beger sig till Staterna!!

Jaja nu ska jag sluta tjata om inget...

Må och Lev

ps. Erika hur går det med sökandet efter Billy?? Fanns ingen på tåget... :(

Piteå!

Nu är jag uppe i kära Piteå, har varit ett jäkla flängande, men har hunnit besöka Hilda och Vendla, Mormor och morfar, rvå gånger, varit till deras gamla hus, hälsat på farmor och Ylwa varit och sett Alfred spelat examenscup ätit middag med familjen!!!

Känns i kroppen, särskilt eftersom jag inte var så vaknen när jag väl kom hit...hur bra kan man egentligen sova på ett tåg??

Kände mig dock säker eftersom jag delade kupe med en läkare, så funderarde på att sticka huvudet genom fönstret och andra farliga grejer....jag menar ta chansen när det fanns någon som kunde rädda en...

Men jag vågade inte...

Nu väntar kex och ost och en tidigt säng gång!!

Må och Lev

Sing Star!

Just nu går sing star på full fart, tyvärr får inte jag sjunga allt för mycket enbart när det är nån låt som ingen kan!! Vet inte varför...

Nu sjunger Erika och Tova mot Tessan! Ellena Papparizzou - my number one!!

Just nu är det passoa och apelsinjuce i glaset :) men det är snart slut antar jag.. :P

Må och Lev

Nu äré helg!

Fy F'n vad skönt!!

Min vecka har varit intensiv och trots att jag har varit slut körd efter varje dag så kan jag inte somna på nätterna och vaknar tidigt på mornarna!

Har precis skrivt tenta så det är skönt att ha det ur världen, nu är det laddning inför kvällen blir en liten fest här hos mig med de där tjejerna som jag kommer sakna när jag åker hem.... Det ska bli himla skoj i alla fall!

Imorgon bär det av hemmåt med två stora väskor och en stor handväska + en stor geisha!! vette tusan hur jag ska kunna forsla allt detta mellan tågen! Men förhoppningsvis kommer jag att klara av detta också, man klarar av så mycket mer än vad man tror!

Så nu ska jag ladda för fest duscha och äta, viktiga förberedelser annars kan det sluta illa... inte bra...

Vad kommer hända i natt då??

Kanske fortsätter sökandet efter Billy, blivit lovad att jag ska få välja minst en idag :D

Vi har kommit fram till några andra kriterier:
* vi har pluggat ihop
* Har jobbat på konsum (men inte längre)

Må och Lev

Sista chansen nu!

Kommer ni håg vad var det han hette....Hugo som man kunde spela på tv genom att trycka siffror på telefonen!! sedan när man hade ett liv kvar säger han!!

"Sista chansen nu" Eller något annat kul!!

Må och Lev

Äré du som är BILLY?

Lördagen gick ut på att söka efter vår Billy, trots intensivt sökande hittades ingen Billy bland allt folk på kåren!

Men vi kommer inte ge upp va?

Tror jag absolut inte, på fredag är en annan dag då då kommer vi hitta Billy! Hoppas jag...

Är det kanske du som läser som är Billy??
Det finns några krav:
1. Att du heter Billy - så klart
2. Icke rökare - MYCKET VIKTIGT
3. Snäll - alltid bra!
4. Snygg - Bonus

Passar detta in på dig kanske det är dig vi söker!!!

Må och Lev

RSS 2.0