Diskbergets återkomst LXII

Den 62:a delen av denna skräckfilm har precis kommit till biosalongerna, och som alla andra delar så är den hur hemsk som helst! Som kritiker börjar man undra om det verkligen går att göra något mer med denna sortsfilm, men än en gång har regisören bevisat oss fel... denna gång är det frukostskålarna som försöker att föra attacken mot Nyhem 34 lägenhet 104, när vi kommer in i bilden har vår hjälte, Elin (spelas av oscars vinnaren Kate Winslet) upptäckt att frukostskålarna försöker kväva hennes gäster!! Panik sprids i det lilla utrymmet kuddarna har hoppat upp på sängen, och Elin själv har gömt sig under täcket, skålarnas kupp verkar funka och de fega bestiken hänger med så som glasen som direkt är på när någon vill göra uppror!!

Elin inser att det är enbart hon som kan rädda den lilla lägenheten och gör en heroisk insatts för att rädda diskborsten vars krafter kommer att behövas för att rädda lägenheten från undergång!! Diskborsten som blev kidnappad i invasionens början pågrund av dess strategiska betydelse! Elin lyckas befria diskborsten, men det visar sig att denna fått mycket allvarlig sakdor från tortyren! Kommer Elin och diskbrosten klara av kampen mot diskbergets arméer?? Och kommer diskborsten få sin kära diskmedelsflaska??

Har du nerverna för att se denna skräckfilm??

Diskbergets Återkomst LXII
I en biograf nära dig!!

Vad ger jag då denna diskbersskräckis för betyg?
Kate är helt underbar i rollen som Elin och diskborstens insatts måste jag säga är i oscars klass! Specialeffekterna på diskberget är underbart och är i klass med de tidga Star Wars filmerna i nyskapande! Det som sänker filmen är att man inte verkar lagt ner särskillt mycket tid på kuddarna, och deras skådelspelar insattser sänker hela filmen, så på grund av detta blir det bara 4 av 5 klappor! Jag säger bara eftersom resten av filmen är helt underbar, trodde inte att jag någonsin mer skulle uppskatta denna typen av skräckisar men jag måste erkänna att jag hade fel!

Må och Lev

Kommentarer
Postat av: Fanny

Du är så himla rolig du! Ses snart!

2009-04-06 @ 16:51:03
URL: http://enfyrafortre.blogg.se/
Postat av: malin

ska definitivt ses!

2009-04-08 @ 09:47:52
Postat av: Erika

Aldrig att ja törs se den själv! Säg till när du har tid! :P

2009-04-08 @ 23:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0