Fabeln om myran Elin och pansarvagnen.

En gång för inte så länge sedan fanns det ett uteställe som kallades för 1906, det var ett trevligt ställa där allt varelser i staden samlades för att umgås och dansa...

Stora folksamlingar brukade uppstå vid uteställets vattenhål och där fick man gå väldigt försiktigt för att inte spilla ut andras vätska och inte gå på allt annat folk.

En kväll kom det en pansarvagn till det trevliga utestället, dom alla vet så finns det inte så många trevliga pansarvagnar och några smidiga sådana finns absolut inte!

Denna kväll var även vår myra Elin på utestället och umgicks med sina vänner. Efter att ha dansat ett bra tag insåg myran Elin och hennes vän att de var tvugna att besöka vattenhålet och gick dit för att få sin vätska. När de kommit fram och fått de det ville ha att dricka. Det var då de såg pansarvagnen, det var en mycket stor pansarvagn säkert 2 meter lång och minst lika bred.

Pansarvagnen bestämde sig för vart den skulle gå och bara gick rakt fram över allt folk och även över vår hjälte Elin.

Myran Elin insåg att någon måste lära den här pansarvagnen att visa hänsyn för andra människor. Så hon skriker:
- Vad fan håller du på med du kan ju inte bara gå över alla så där!
Den otrevliga pansarvagnen sa:
- Men vad då?
- Ja men se dig för!

Myran Elin gick i väg och pansarvagnen kollade på den envisa myran och funderade i alla fall på att inte mosa alla i hans väg något mer!

Må och Lev

Kommentarer
Postat av: Ida

Go Elin!!

2009-07-06 @ 15:37:13
Postat av: Erika

OjOjOj den pansarvagnen vågar sig nog inte tillbaka i första taget!! :P Vi har nog sovsäckstäcke iaf om du inte vill släpa.. kanske tillåme en sovsäck.. Puss

2009-07-07 @ 11:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0