Nyårsdagen..?

Så idag är det nyårsadagen, första dagen på året!
Det man kan säga om nyårsdagen är att det blivit en allmän bakisdag, på ungefär samma sätt som en allmän flaggdag.. Visste ni tillexempel att idag är den dag på året som det är som mest aktivitet på din lokala pizzeria? Ingen annan dag på året äts det så mycket pizza!

Även om alla inte druckit mycket alkohol så är hela landet i någonslags dvala! Kanske har folk druckit så mycket så att de kan inte vara så bakis som de borde så det delas ut på hela befolkningen. Tydligen var det som ingen som var och handlade innan kl 12... inte ens stammisarna, gubben med korvsnärten, kvinnan som köper två aftonbladet och en expressen och gubben som köper en tidning av varje och sedan kommer in lite senare för att köpa lunchen ingen var där! När jag började klockan 16 var de enda inhandlingar om skedde lite pizza tillbehör och massa godis och chips!

Jag tycker att det är lite komiskt det här!

Jag tror nämligen att de flesta önskar att nästa år ska bli, beroende på hur året har varit, lika bra eller bättre än det som vart! Man hoppas på ett bra år helt enkelt! Vissa sätter löften, andra hoppas bara någonstans inerst inne eller nått...

Då känns det så fel att börja året framför soffan och i många fall illamående!
Det är ju liksom att visa att första dagen på året lever då inte upp till förväntingarna! Tur för oss att det inte är en sprint för då hade det varit över och det enda vi hade gjort var pilla naveln, se Ivanhoe och käka pizza!

Det som känns underligt är ju att om man hoppas på ett bra år känns det ju som man vill komma igång med en kickstart och liksom göra massa grejer som kan göra det till ett bra år, bjuda på mat, träna, börja äta nyttigt.. beroende på vad målet är liksom...

Helt enkelt en myskodag det här!

Det enda som möjligen kan vara bra med denna start  är att man sänker förväntingarna... jaha piss år det här hittills... finns liksom bara en väg kvar och det är uppåt efter en sådan här start!

Själv började jag året med en härlig promenad i kylan, kräftor, västerbottenpaj, Ivanhoe, jobb, ost och kex och Die Hard!

Med det här vill jag bara önska god fortsättning!

Må och Lev

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0